Kategórie
Tlačové správy

Stanovisko MIRRI SR na vyjadrenia poslanca strany HLAS – sociálna demokracia Richarda Rašiho

Úsporu pri sťahovaní Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR z piatich súčasných adries na jednu a transparentnosť celého verejného obstarávania nových priestorov odsúhlasili ako Útvar hodnoty za peniaze MF SR, tak aj Nadácia Zastavme korupciu.

A to, chápeme, poslanca Rašiho naozaj môže vyrušovať. Keby boli Raši a jeho šéf Pellegrini chlapi, tak neškrabkajú peniaze pre svoju stranu, ale na 48 miliónov eur, o ktoré pripravili slovenských daňových poplatníkov pri svojich spackaných kyberprojektoch. Európska komisia v týchto projektoch stopla eurofondy a nakoniec musia byť preplatené zo štátneho rozpočtu. Ide aj o projekt, v rámci ktorého štát platil 420 eur za likvidáciu kartónovej škatule od monitora alebo 82 eur za likvidáciu vrecúška od káblika.


Autor: MIRRI SR.

Jedna odpoveď na “Stanovisko MIRRI SR na vyjadrenia poslanca strany HLAS – sociálna demokracia Richarda Rašiho”

Táto správa obsahuje nedostatok, že neuvádza webový odkaz na vyjadrenia Rašiho, preto to môžeme pokojne považovať za irelevantné. Keď sa strana ZA ĽUDÍ nenaučí presne uviesť odkaz na Rašiho slová, tak skončí mimo parlamentu!!!

Volič si nemá čo pracne vyhľadávať Rašiho slová, ktoré podráždili stranu ZA ĽUDÍ!!!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *