Kategórie
Humanistická pomoc

Zbierka kociek z LEGA pre autistické dievčatko

Lego

Prosím, ak by sa u niekoho našli takéto lego kocky a chceli by ste ich darovať autistickému dievčatku, budeme veľmi radi. Farby len tieto tri (modrá, žltá a červená) a najviac červená. Ďakujeme.

Chcem vás poprosiť o menšiu zbierku, nie peňažnú, ale o zbierku LEGA, konkrétneho obdĺžnička a len v týchto troch farbách (modrá, žltá a červená; TOP je červená).

Je to pre autistické dievča, ktoré celé dni skladá lego, ale len túto jednu veľkosť a maximálne tieto 3 farby, nijaké iné neprijíma. Rodičia sa pokúšali skontaktovať aj výrobcu, prosili o balenie len čisto takýchto kusov, ale neuspeli. Tak mi prišla na um myšlienka, že oslovím takto verejnosť a možno sa pozbiera pre ňu aspoň pár kúskov.

Ďakujem za každý jeden kúsok.

Poštovné veľmi rada uhradím, ak teda nie je možnosť dovozu priamo, prípadne osobne vyzdvihnem. Od Trenčína po Ilavu viem vyzdvihnúť. Pokojne mi môžete napísať správu cez sociálnu sieť Facebook. Ak by ste posielali, môžete na adresu našej školy, kde to zbierame a vlastne potom sa to dievčaťu odovzdá. K adrese školy pridávam aj moje meno, aby to išlo vždy hneď ku mne:

Základná škola s Materskou školou Rudolfa Hečku
Monika Patková
Dolná Súča 252
913 32

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *