Kategórie
Tlačové správy

Čerstvé ryby

Každý deň priamo na váš stôl.

Čerstvé ryby priamo z rybárstva a od mora.

Logo Čerstvé ryby

Na našom on-line rybom trhu to funguje úplne jednoducho. Objednáte si on-line z našej ponuky čerstvých rýb a produktov. Ponuku pravidelne aktualizujeme podľa dostupnosti rýb. Minimálna výška jednej objednávky je 20 €. Pri objednávke za dovoz neplatíte.

Čerstvé ryby vám privezieme priamo domov, alebo do práce v utorok a v piatok. Ryby vozíme do Bratislavy, Stupavy, Malaciek, Pezinka, Senca, Dunajskej Lužnej a všetkých okolitých dedín pri týchto mestách od 7.00 h. Platba je možná kartou alebo v hotovosti.

Prečo ryby od nás

To že ryby sú zdravé, že obsahujú vitamíny, omega-3 mastné kyseliny, že sú prevenciou proti srdcovo-cievnym chorobám atď… to už vieme. Samozrejme to platí, ak sú ryby skutočne čerstvé a chované v správnych podmienkach a u registrovaných chovateľov. Ale prečo si rybu kúpiť práve u nás? Prečo je náš projekt iný, bezkonkurenčný a prečo sme vlastne iní ako ostatní?

Rybárstvo Stupava
Rybárstvo Stupava.

Sme jediný online rybí trh a predajňa rýb na Slovensku, ktorá má svoj vlastný chov rýb v prírodnom, ekologickom pstruhovom rybárstve v Stupave a v niekoľkých kaprových ekologických rybníkoch na Záhorí. Zaoberáme sa chovom pstruhov, jeseterov, kaprov, zubáčov, sumcov, jednoducho chovom takmer všetkých druhov našich – sladkovodných rýb v ich prírodnom prostredí. Okrem toho sa venujeme dovozu čerstvých morských rýb, živých krabov, homárov, mušlí, ustríc a iných produktov rybolovu. Či už z chovu, alebo lovu sieťami, udicou a podobne.

Kapor pitvaný
Kapor pitvaný.

Zobraziť ponuku rýb a výrobkov.

Jedna odpoveď na “Čerstvé ryby”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *